Specialized Tarmac SL8


De tarmac SL8 staat bekend om zijn lichtgewicht frame, stijfheid en aerodynamische eigenschappen. De SL8 is ontworpen voor snelheid en prestaties, ideaal voor wielrenners die op zoek zijn naar een fiets die hen een competitief voordeel kan bieden. De tarmac is de favoriete keuze voor renners die streven naar topprestaties op de weg. 

S-works SL8

De s-works sl8 bestaat uit 2 uitvoeringen. De shimano dura-ace en de sram red uitvoering, beide fietsen zijn uitgerust met de roval rapide II clx wielset en de eendelige roval rapide cockpit. 

Tarmac SL8 x Demi Vollering

SL8 Pro 

De SL8 komt in verschillende modellen. Bij de pro versie hebt u de keuze tussen de shimano Ultegra 12-sp afmontage of de sram Force. Beide zijn uitgerust met de roval rapide II cl wielset en het roval rapide aero stuur. 

SL8 Expert

De SL8 expert is uitgerust met de sram rival groepset en de roval C38 wielset. Verder is de fiets afgewerkt met een aluminium shallow bend stuur en een specialized power expert zadel. 

Custom Build

Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een 'custom build' waarbij uzelf alle componenten kiest. Hierdoor kan je je eigen droomfiets samenstellen!

Voor meer info over de custom build of vragen over de verschillende modellen, kan u ons altijd telefonisch contacteren, via mail of even binnen springen op de Luikersteenweg 158. 

Contacteer ons

 

Tarmac

Meest recente posts

Klanten aan het woord

In de kijker

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

contacteer ons