Over ons

ons verhaal

Januari 2013 : idee om de winkel een facelift te geven

Samen met Specialized en Hoogveld & Spencer werden de eerste plannen gemaakt.

Op 10 november 2013 startten dan de werkzaamheden voor deze verbouwing, eerst wat kleine aanpassingen, dan het afbreken van een muur, plaatsen van een nieuwe vloer en de inrichting.

In januari 2014 is het dan zover, na vele uurtjes en korte nachten zijn we klaar voor de opening van onze nieuwe winkel Specialized Elite shop !

Ons verhaal

April 1985: de gebroeders Jos en Erwin Claessens starten hun eigen fietsenzaak in Tongeren

Dankzij intensieve gedrevenheid en fulltime inzet voor klant en zaak groeide Bikes Claessens uit tot de zeer druk bezochte en succesvolle fietsenspecialist van vandaag.

In ruil voor meer vrije tijd en het gezin geven de gebroeders hun zesentwintigjarig levenswerk voorzichtig maar bewust uit handen . Onze oprechte bewondering en felicitaties gaan uit naar de heren Claessens voor deze dappere beslissing.

Jos en Erwin blijven nog even deeltijds werken en werknemer Wilfred (Fred) Wolfs blijft aan boord !

De nieuwe uitbaters Stefan Vaes en Kurt Lambrichts zetten de zaak verder .

Onze shop

"I am Specialized" nemen wij en ons team zeer letterlijk

Wij leven en ademen Specialized in onze shop. We heten je dan ook van harte welkom in onze Specialized Elite Store. Tussen al onze knappe modellen de perfecte fiets voor jou vinden is onze dagelijkse uitdaging. Wij besteden dan ook graag ruim de tijd om een fiets uit onze catalogus of een volledige fiets op jouw maat samen te stellen.

Een uitstekende naservice

Een fiets kopen is echter in enkele dagen gebeurd... de jarenlange service na deze verkoop is echter zeker zo belangrijk.

En juist daarvoor hebben we een gemotiveerd en zeer ervaren team dat je graag verder helpt in onze ultra moderne werkplaats. En ook onze techniekers hebben zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de verschillende takken van de moderne fietsmechaniek.

Stefan is een fervent mountainbiker die reeds enkele meerdaagse etappes tot een goed einde bracht. Kurt is dan weer thuis in triatlon en kwam reeds zeven maal over de finish van een Ironman. Samen hebben we dus voldoende ervaring om je het perfecte advies te verlenen.

Klanten aan het woord

In de kijker

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

contacteer ons