Recon 1.0, 2.0 en 3.0


Specialized recon 3.0

Of je nu op avontuur gaat, op Strave KOM's aan het jagen bent of een perfecte raceschoen zoekt die niet onderdoet op vlak van comfort en performance. Dan zit je bij de vernieuwde Specialized recon 3.0 op de juiste plaats. Met de carbonzool die uit de S-works recon is overgenomen gecombineerd met de stride technology. Deze zorgt ervoor dat de tip van de schoen flexibeller is om mee te kunnen wandelen, terwijl de zone rond het plaatje stijf blijft voor een efficiĆ«nte krachtoverbrenging.  Samen met het nieuwe BOA Li2 sluitsysteem, kan je de spanning van de schoen perfect regelen. 

Recon 3.0
Recon 3.0

Specialized recon 2.0

De recon 2.0 is voor de rijder die graag off-road opzoek gaat naar avontuur en dit wilt doen met een schoen die niet inboet op vlak van comfort en efficiĆ«ntie maar wel heel duurzaam is. Voor deze rijder is er de recon 2.0. Met dezelfde stride technology, BOA Li2 als in de duurdere versies komt deze schoen als een totaal pakket. 

Recon 2.0
Recon 2.0

Recon 1.0

Ook de recon 1.0 heeft een make-over gekregen. Ontworpen voor de mensen die opzoek gaan naar avontuur op de fiets en dit willen doen met een schoen die wetenschappelijk ondersteund is door het gebruik van bodygeometrie. Dezelfde stride technology, uitstekende grip door de rubber aan de onderzijde en het gebruik van de Boa L6. Het instap model van de recon serie was nog nooit zo veelzijdig!

Recon 1.0
Recon 1.0

All-New Recon 1.0, 2.0, & 3.0

Ontdek alle modellen hieronder. 

 

Specialized.com

Meest recente posts

Klanten aan het woord

In de kijker

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

contacteer ons