We verwelkomen Stromer aan ons gamma!


Met veel genoegen verwelkomen wij het speed pedelec merk, Stromer. Stromer staat al jaar en dag bekend om hun krachtige e-bikes, met een strak design en geavanceerde technologie. Ze bieden een indrukwekkend vermogen en een comfortabele rijervaring aan dankzij hun hoogwaardige componenten en innovatieve functies. 

Geavanceerde functies

Stromer e-bikes hebben verschillende geavanceerde functies die hen onderscheiden. Enkele functies zijn de krachtige achterwielmotor, geïntegreerde batterij, connectiviteit met hun eigen app voor fietsinstellingen en diefstalbeveiliging, en een geïntegreerde display voor het tonen van ritinformatie en instellingen. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak van de Stromer. 

De Stromer ST3
De Stromer ST3

Verschillende modellen 

Stromer heeft een aantal verschillende modellen in hun assortiment die variëren in specificaties, connectiviteit en functies. De ST1, ST2, ST3, ST5 en de ST7. De ST1 is een instapmodel met uitstekende prestaties en comfort. De ST2 biedt meer geavanceerde functies zoals geïntegreerde verlichting en connectiviteit met de smartphone-app. De ST7 is het vlaggenschip van Stromer en tevens ook de laatste toevoeging aan het assortiment. Met een krachtige motor, grote actieradius en luxe kenmerken biedt de ST7 een comfortabele en stijvolle ervaring. Ideaal voor lange ritten en dagelijks gebruik. 

De Stromer ST7, het top model.
De Stromer ST7, het top model.

Diefstalbeveiliging

De diefstalbeveiliging van Stromer is erg geavanceerd vanwege de mogelijkheid om de fiets te vergrendelen en te lokaliseren via de smartphone-app. Hierdoor kan de eigenaar de fiets op afstand controleren en beheren. Bovendien ontvangt de eigenaar een melding als de fiets wordt verplaatst terwijl deze vergrendeld is. De optie om de fiets vanop afstand uit te schakelen via de app, maakt het lastiger voor de dieven om ermee weg te komen. Deze functies dragen bij aan de veiligheid en gemoedsrust van Stromer e-bike eigenaren.

Hebt u vragen over Stromer, kan u ons altijd contacteren. Of spring even binnen!

contact

Hier onder kan u alvast de verschillende modellen en specificaties bekijken!

 

Modellen

Speed Pedelec modellen van Stromer | Krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen

Meest recente posts

Klanten aan het woord

In de kijker

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

contacteer ons